Kelebihan Kami

Mengapa harus memilih kami? Antara kelebihan Mocaz:

kelebihan mocaz malaysia

Trading platform mesra pengguna


Platform yang mudah digunakan membolehkan setiap pelanggan trading dengan selesa. Oleh sebab itu kami menawarkan platform yang bereputasi dan paling banyak digunakan di dunia, MetaTrader 4. Kami juga menawarkan rangkaian trading tersendiri dikenali sebagai Real Trader Community yang sesuai untuk semua peringkat trader.

Real Trader Community


Pelanggan boleh menyertai rangkaian pelaburan yang memanfaatkan kebolehan komuniti. Terdapat banyak peluang untuk berinteraksi dengan mereka melalui platform perbincangan bertukar idea dari trader seluruh dunia. Real Trader Community membolehkan pelanggan mencari trader berpengalaman dan belajar sambil melabur bersama mereka.

Trading secara bijak


Di Mocaz, kami membantu setiap trader untuk membolehkan mereka trading dengan bijak. Kami memberikan kemudahan untuk menukar leverage bagi membantu pelanggan mengawal risiko dana mereka. Kami juga menawarkan program AutocopyTrade untuk memudahkan trader melabur dan merasa keuntungan bersama.

Belajar dan praktis dengan akaun demo


Kami menawarkan banyak informasi bagi membantu pelanggan menjadi trader yang berkebolehan. Dengan akaun demo tanpa had, pelanggan bebas untuk belajar bermacam teknik trading yang sesuai dengan diri mereka. Latihan yang mencukupi adalah penting sebelum melabur dengan wang sebenar.

AutocopyTrade trader terbaik


Pelanggan Mocaz mendapat kelebihan untuk memantau, membuat kajian dan mencari trader terbaik sebelum membuat pelaburan. Analisis dapat dibuat dengan melihat sejarah prestasi mereka. Dengan beberapa langkah mudah, pelanggan sudah boleh melabur dana mereka.

Terma trading akaun terbaik

  • Spread rendah
  • Deposit serendah 10 USD
  • Proses withdrawal pantas
  • Tanpa swap
  • Pelaksanaan Non Dealing Desk
  • Tiada caj komisen untuk akaun basic